Čajić pronašao novi klub u Turskoj

Potpisao trogodišnji ugovor

Čajić pronašao novi klub u Turskoj

Nekadašnji mladi bh. reprezentativac Aldin Čajić potpisao je za Istanbulspor. 

U redove ovog turskog drugoligaša Čajić stiže kao slobodan igrač nakon što mu je prethodno istekao ugovor sa Elazigsporom, a svom novom klubu se, kako je saopšteno, obavezao na trogodišnju vjernost. 

Čajić je u prošloj sezoni kao igrač Elazigspora odigrao 16 ligakih utakmica, postigavši pritom pet pogodaka, što i nije loša statistika ukoliko se uzme u obzir da je po vokaciji vezni igrač. 

Ovaj 24-godišnji fudbaler  već godinama nastupa u inostranstvu. Prije nego što je došao u Tursku nosio je dresove Dukle Prag, Teplica i Sparte (U19).

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi