Čakar: Očekujem pobjedu protiv Bratstva

Fudbaler Goražda

Čakar: Očekujem pobjedu protiv Bratstva

Nogometaši Goražda nakon pobjede protiv Jedinstva gostuju ekipi Bratstva, te će ova utakmica biti jedna od najvažnijih za obe ekipe do kraja sezone.

"Sutra očekujemo samo pobjedu, jer sve ostalo nas udaljava od prvog mjesta i borbe za Premijer ligu. Idemo se nadigravati, obe ekipe će tražiti pobjedu i ostanak u utrci za prvaka" izjavio je Samir Čakar nogometaš Goražda za SportSport.ba.

"Svojom sam formom djelimično zadovoljan, drugi sam strijelac kluba mada to može bolje. Pali smo bili kao ekipa prethodna četiri kola, a sada nakon Jedinstva se bolje osjećamo imamo više samopouzdanja i puno smo motivisani za sutrašnju utakmicu" dodao je Čakar.

Samir Čakar je jedan od boljih nogometaša Goražda ove sezone, drugi je strijelac kluba sa 6 postignutih pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.