Čapljina spremna za Bosnu

Čapljina spremna za Bosnu

M. Maksimović

Napadač Čapljine Salko Jazvin jedan dio priprema proveo je u Krupi na Vrbasu trenirajući pod palicom Slobodana Starčevića. 

Činilo se da je transfer iz Čapljine u Krupu gotova stvar, da bi se n akraju sve izjalovilo. U međuvremenu se spominjao i Zrinjski, te na kraju i odlazak u Ruch Chrozow, da bi na kraju ipak ostao u Čapljini.

“Jazvin će nam biti od velike pomoći, a pošto je zanimljiv nekolicini klubova mislim da će biti još motivisaniji u nastavku prvenstva“, rekao je trener Čapljine Tomislav Raguž.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Čapljinci će nastavak dočekati jači s obzirom da su tokom zime klub pojačali Tarik Isić koji se ustvari vratio poslije pola godine provedene u Olimpiku, Martin Puljić iz GOŠK-a, Josip Miketek stigao je na posudbu iz Zrinjskog, Dženan Haračić je stigao iz Neretvanca, a Stefan Stefanović iz nevesinjskog Veleža.

Čapljina će na otvaranju imati težak zadatak s obzirom da će na svom stadionu ugostiti lidera, Bosnu iz Visokog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi