Čapljina u Siminom Hanu u najjačem sastavu

Čapljina u Siminom Hanu u najjačem sastavu

M. Maksimović

Sloga iz Siminog Hana koja će sutra ugostiti Čapljinu na svom stadionu idealna je prilika za Čapljince za gostujuću pobjedu koja bi mnogo popravila bodovnu sliku i vjerovatno poziciju na tabeli.

 Napadač Salko Jazvin u koga u Čapljini polažu najveće nade s vjerom u pobjedu dočekuje sutrašnji meč.

“Bit će teško, u to nema sumnje. Nadam se da će utakmica biti korektna i da ćemo ostvariti rezultat koji priželjkujemo. Dolazimo da se nadigravamo s domaćinom koji je po dosadašnjoj formi ekipa približna našoj. Atmosfera u našem timu je odlična pred sutrašnju utakmicu“, rekao je Jazvin.

Dobrom raspoloženju u svlačionici Čapljine doprinijelo je i to što pred Simin Han u timu nema ni povrijeđenih, niti kartoniranih igrača, s izuzetkom Buhača i Zlatića koji su već dugo odustni.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi