Trener Slobode nakon poraza

Casimiro: Ovo je treći penal u tri utakmice

Sloboda je danas u posljednjoj utakmici jeseni na Tušnju poražena od Sarajeva sa 0:2. Susret je odlučen u finišu, nakon što je sudac Ognjen Valjić po mnogima dosudio u najmanju ruku diskutabilan jedanesterac.

“Šta da kažem. Ovo je treći penal u tri utakmici. Penali su suđeni nakon što je protivničlki igrač šutirao, a lopte navodno pogađale naše igrače u ruku. Do tog momenta bili smo ravnopavni, ali je taj detalj u potpunosti promijenio tok utakmice”, kaže Alfredo Casimiro, trener Slobode. 

Sloboda je u duelu sa favorizovanim Sarajevom imala svoje prilike... Crveno-crni su se borili kao malo kada ove jeseni, ali...

“Sada ide pauza i vidjet ćemo kako dalje. Što se tiče današnje utakmice moram pohvaliti zalaganje svojih igrača i naše vjerne navijače. Nadam se da ćemo na proljeće biti mnogo bolji”, kazao je Casimiro.

Sloboda je polusezonu okončala sa 12 osvojenih bodova. Navijači su danas u više navrata tražili odlazak Sabahudina Vugdalića sa pozicije direktora kluba.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti