Spreman za tuzlanski debi

Casimiro: Treba nam pobjeda

Komšijski derbi u okviru 11. kola Premijer lige BiH na stadionu Tušanj odigrat će Sloboda i gradačačka Zvijezda. Ulaznice se neće naplaćivati pa će to biti lijepa prilika da tribine stadiona Tušanj budu ispunjene do posljednjeg mjesta.

Tim Alfreda Casimira, stručnjaka iz Portugala, od utakmice sa Drinom u Zvorniku je vrijedno radio. Trener je zadovoljan zalaganjem svojih pulena, a očekuje da će njegov tim upisati pobjedu u duelu sa Gradačačanima.

"Treba nam pobjeda, odnosno što više bodova u preostalim utakmicama prvog dijela kako bi mirnije otišli na pauzu. Zvijezda je odigrala pet neriješenih utakmica, a mi smo postigli samo osam golova. Ja sam počeo stvarati tim od samih temelja, ali bez obzira na sve očekujem da ćemo pronaći pobjednički recept", kaže Casimiro.

Portugalski stručnjak neće moći računati na povrijeđene Igora Radovanovića i Mirhada Mehanovića, a zbog tri šuta kartona utakmicu će propustiti Elmir Kuduzović i Darko Mitrović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.