Ćatić: Nadamo se najboljem protiv Francuske

Juniorski reprezentativac BiH

Ćatić: Nadamo se najboljem protiv Francuske

Juniorski reprezentativci Bosne i Hercegovine su danas u Etno selu Stanišići odradili posljednji trening uoči susreta sa Francuskom.

Reprezentativac Amar Ćatić je u razgovoru za stranicu N/FSBiH istakao da očekuje tešku utakmicu, ali napominje da juniori ne gube kada on igra.

„Imamo dorbru i kvalitetnu ekipu. To smo pokazali u pojedi protiv Gruzije. Otkad sam u reprezentaciji nismo izgubili nijednu utakmicu. Očekuje nas težak meč protiv Francuske. Oni su dobra ekipa sa igračima koji nastupaju u veoma dobrim ekipama. Daćemo sve od sebe i nadamo se najboljem.“

Ćatić je zadovoljan i uslovima za rad u Stanišićima.

„Sve je lijepo i sređeno, kao da sam u Holandiji“, kroz osmjeh kaže napadač PSV Eindhovena.

Alen Mustafić je protiv Gruzije odigrao prvi zvanični meč za jednu nacionalnu selekciju.

„To je ostvarenje sna za mene. Uvijek sam maštao da igram za reprezentaciju i bio je dobar osjećaj debitovati za nacionalni tim. Utakmica je bila teška i crveni karton nas je poremetio, ali izdržali smo i osvojili tri boda. Slijedi najteža utakmica u grupi i moramo biti maksimalno skoncentrisani kako bismo što bolje odigrali“, rekao je Mustafić.

Meč Francuska-BiH će biti odigran sutra u 13:00 sati na stadionu Etno sela Stanišići, a u isto vrijeme će se u Ugljeviku sastati Gruzija i Andora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi