Ćeha: Nadamo se pozitivnom rezultatu u Brčkom

Famos gostuje Jedinstvu

Ćeha: Nadamo se pozitivnom rezultatu u Brčkom

D. Vejo

U okviru 26. kola Druge lige Republike Srpske Istok, fudbaleri Famosa će otići na put u Brčko gdje će gostovati kod ekipe Jedinstva.

Tim iz Istočne Ilidže vratio se na pobjednički put. Treću uzastopnu pobjedu tražit će u u Brčkom. Da meč neće biti ni malo lak, dobro zna fudbaler Famosa.

"Nakon dvije uzastopne pobjede želimo nastaviti pobjednički niz. Ponovo smo pokazali da smo ekipa kojoj je teško postići pogodak te se nadam da će tako biti i u narednom meču. Jedinstvo svakako da je jedna veoma kvalitetna ekipa ali mi vjerujemo u sebe i nadam se da možemo ostvariti pozitivan rezultat, rekao je za SportSport.ba kapiten Famosa, Đorđe Ćeha.

Utakmica između Jedinstva i Famosa igra se sutra od 16.30 sati u Brčkom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi