Čehajić: Stid me što igram ovu biznis ligu, sve je naštimano

Nogometaš Bosne iz Visokog se oglasio

Čehajić: Stid me što igram ovu biznis ligu, sve je naštimano

S. Mlaćo

Nogometaši Bosne iz Visokog danas su poraženi u 27. kolu Prve lige FBiH od Orašja sa 2:1, te su tako lidersku poziciju prepustili GOŠK-u iz Gabele.

Iz Bosne su na kraju bili razočarani suđenjem glavnog sudije Edisa Zukića iz Tuzle, te njegovih pomoćnika Mirze Čejvanovića iz Tuzle i Almira Bašića iz Bugojna.

Igrač Bosne Belmin Čehajić, strijelac jedinog pogotka za svoj tim u ovom meču, nakon susreta oglasio se na svom facebook profilu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Stid me je što igram ovu ligu i što živim u ovoj državi sa ovakvim korumpiranim pojedincima. Biznis liga, a ne prva liga. Žao mi je što niko nema petlje stati ovim ljudima u crnom u kraj, sve je skrojeno i naštimano, a mi smo tu samo da budemo pijuni... Samo kod nas ima da ti utakmicu sezone sudi sudija iz grada direktnog konkuretna i posmatrač mu je također iz grada ekipa koja ti je konkurent, i naravno radi ti stvari koje su uobičajne za naš fudbal, ma kakav fudbal. To je jad čemer, bijeda, da Bog da mu svratilo u životu na bilo koji način", napisao je Čehajić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti