Fudbaler Radnika pred Beroe

Čelebić: Očekuje nas teška utakmica

Crnogorski internacionalac Nikola Čelebić stigao je u FK Radnik kao veliko pojačanje za nadolazeće izazove u Evropi i BHT Premijer ligi BiH. 

Fudbaler koji je rođen 1989. godine pojačao je konkurenciju u defanzivnoj liniji bijeljinskog premijerligaša, a pred današnji trening u Bugarskoj obratio se prisutnim novinarima i iznio svoja očekivanja od utakmice protiv Beroea. 

"Očekuje nas dosta teška utakmica. Radi se o ekipi koja je trećeplasirana u bugarskom šampionatu, a mi smo još uvijek u nekoj fazi priprema. Izaći ćemo maksimalno motivisani u utakmicu i nadamo se povoljnom rezultatu. Bilo bi dobro da se kod nas odlučuje o prolazu", kazao je Nikola Čelebić.

Na pitanje koliko je upoznat s kvalitetom bugarskog kluba, odgovorio je:  

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Nismo mnogo upoznati, ali sigurno da se radi o izuzetnoj ekipi. O njihovom kvalitetu dovoljno govori činjenica da su pobijedili Ludogorets koji je šampion Bugarske i nema sumnje da će biti motivisani", podvukao je na kraju Čelebić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi