Čelik bez najvećeg pojačanja protiv Sarajeva

Kouadio još nije registrovan

Čelik bez najvećeg pojačanja protiv Sarajeva

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika pripremaju se za derbi starih rivala na Bilinom Polju, kada će u nedjelju dočekati ekipu Sarajeva. 

Ovo će biti sigurno interesantan duel, kako na terenu tako i na tribinama. Očekuje se dobra atmosfera na tribinama, te borba za svaku loptu na terenu, jer obje ekipe su u 1.kolu Premijer lige zabilježile poraze.

Čelik 16 godina na Bilinom polju nije poražen od Sarajeva, a navijači crno-crveni nadaju se da će se tradicija nastaviti, ipak sigurno da će imati težak zadatak jer će utakmicu u nedjelju propustiti najveće pojačanje kluba. Germain Kuoadio još nije registrovan za Čelik jer nije stigao certifikat iz Češke, gdje je nastupao posljednjih šest mjeseci, a i pitanje je kada stigne certifikat na koji način će ovaj 24-godišnjak biti registrovan za Čelik, budući da su klubu još blokiran računi, nije potpisan reprogram duga i ne mogu se angažovati strani nogometaši i treneri.

Kao što smo pisali potrebne papire za nastup su dobili Vedad Jaganjac, Matej Marković i Bernad Imamović, koji će biti u konkurenciji za derbi protiv Sarajeva, dok vjerovatno ovo kolo preskaču i posljednje dvije prinove na Bilinom Polju, Elmin Hadžikadunić i Dino Ćemalović, koji su jučer potpisali za Zeničane.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi