Čelik dobija novog generalnog i sportskog direktora kluba

Slab odziv na konkurs

Čelik dobija novog generalnog i sportskog direktora kluba

D. Kurbegović

Jučer je zvanično i završen konkurs za izbor i imenovanje generalnog direktora NK Čelik Zenica. 

Upravni odbor kluba će u narednim danima na osnovu prijava kandidata za ovu poziciju donijeti odluku o imenovanju novog generalnog direktora kluba s Bilinog Polja. Zanimljivost je da će imenovanjem novog generalnog direktora, Upravni odbor paralelno donijeti odluku i o imenovanje sportskog direktora Čelika.

Kako saznaje portal Sportzdk.ba, na konkurs za generalnog direktora kluba prijavile su se samo dvije osobe. Ovaj podatak dovoljno govori o ambijentu u klubu, te da niko ne želi da obavlja tako složenu funkciju u neuređenom klubu s velikim dugovima i blokiranim računima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sve u svemu u narednom periodu očekuje se novo lice na mjestu generalnog direktora, koje je u posljednje dvije godine obavljao Adnan Nuhagić, za koga niko u i oko kluba nema riječi hvale. Dosta vremena će proći dok Čelik ne bude imao sposobnog i obrazovanog direktora kluba, kao što je bio Alija Porča, sadašnji direktor i upravnik Trening centra N/FSBiH.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije