Čelik doveo psihologa

Rad na volonterskoj osnovi

Čelik doveo psihologa

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u proljetnom dijelu prvenstva imaju veoma težak zadatak da se spase od ispadanja u 1.ligu FBiH. 

Nikada crno-crveni nisu bili u težoj situaciji kada je u pitanju bodovni saldo, ali još 14 kola će se igrati u drugom dijelu prvenstva, stoga su na Bilinom polju uvjereni da mogu opstati u Premijer ligi.

Klub je nakon usvajanja novog Statuta, s novim rukovodstvom i ljudima u klubu, krenuo ka boljem. Znatno je bolja organizacija u svim segmentima kluba, radi se transparentno, te se svaka zarađena marka pažljivo troši. 

Nakon što je klub angažovao i pojačanja u igračkom kadru, na proljeće će stručni štab biti pojačan s još jednim članom.

Nogometaši Čelika do kraja sezone imat će psihologa, 28-godišnjeg Kenana Striku iz Zenice. Klub želi osigurati igračima sve ono što je potrebno da bi na terenu pružali svoj maksimum, ponašali se korektno, sportski poštujući protivnika. 

Nema sumnje da je ovo sjajan potez rukovodstva Zeničana, posebno kada se uzme u obzir da je ovaj psiholog pristao da do kraja sezone radi na volonterskoj osnovi. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Očigledno je da su pretežno svi ljudi koji vole Čelik dobro razmislili da samo zajedničkim snagama, kako na terenu, tako van njega Čelik može opstati kao klub, a naravno i rezultatski osigurati opstanak u Premijer ligi.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi