Čelik jači za trojicu, Mahmutović čeka certifikat

Zeničani gostuju na Pecari

Čelik jači za trojicu, Mahmutović čeka certifikat

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika su nakon dva kola u Premijer ligi bez bodova. Porazi rezultatom 2:0 u Banja Luci od Borca, te od Sarajeva na Bilinom Polju su donekle i očekivani kada se zna s kakvim igračkim kadrom crno-crveni su ušli u novu sezonu.

Zeničani će u 3. kolu Premijer lige snage odmjeriti s još jednim kandidatom za najviši plasman. Izabranici Kemala Hafizovića u petak gostuju na Pecari kod Širokog Brijega, koji će se ove sezone sigurno boriti za sami vrh tabele. 

Stručni štab za narednu utakmicu imat će na raspolaganju nešto širi igrački kadar nego što je to bio slučaj u prve dvije utakmice. Potrebnu papirologiju i registraciju su završili Germain Kouadio, Dino Ćemalović i Fenan Salčinović, te će biti na raspolaganju šefu struke za narednu utakmicu. 

Kada je u pitanju najveće pojačanje Čelika u ovoj sezoni, 31-godišnji napadač Aidin Mahmutović, on još uvijek nije dobio certifikat iz Grčke, tako da će propustiti gostovanje na Pecari i očekuje se da zaigra protiv Radnika na Bilinom Polju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Elmin Hadžikadunić, koji je također stigao pred sami početak prvenstva, još uvijek čeka certifikat koji treba doći iz Srbije, ali za njega postoji mogućnost da ipak bude u konkurenciji za ekipu koja će u petak istrčati na Pecari.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi