Čelik oslabljen dočekuje Sarajevo

Čelik oslabljen dočekuje Sarajevo

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika pobjedom nad Cibalijom (4:2) u generalci dobro su najavili otvaranje proljetnog dijela prvenstva i derbi na Bilinom polju protiv Sarajeva.

Zeničani su zadržali kostur ekipe u odnosu na prošlu polusezonu, a odlazak Kajkuta, Horića i Stajića, pokušat će nadomjestiti Čović, Salčinović i Bašić.

Trener crno-crvenih Nizah Hukić u derbi sa Sarajevom ulazi bez trojice igrača, koji zbog povreda neće konkurisat za ovu utakmicu.

Slobodan Lakićević i Marin Popović vuku povrede već neko vrijeme, dok se prošle sedmice povrijedio i rezervni napadač Haris Ribić.

Umjesto Lakićevića na mjestu lijevog bočnog bi trebao nastupiti oporavljeni 19-godišnji Dženan Bureković, koji je protiv Cibalija odigrao sjajno pokazavši da može biti dobro rješenje na lijevoj strani Zeničana.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.