Čelik poveo u Bijeljini, ali ostao bez ijednog boda

Domaćin slavio

Čelik poveo u Bijeljini, ali ostao bez ijednog boda

E. Škorić

Nogometaši Radnika i Čelika odmjerili su snage u Bijeljini u meču 11. kola Premijer lige BiH. Domaćin je slavio na kraju s 2:1.

Radnik igra promjenljivo u posljednje vrijeme, a isto se može reći i Zeničane. U okršaju timova iz sredine tabele domaćin je uspio da savlada goste. Zeničani su poveli, ali je Radnik u nastavku uspio da dođe do preokreta.

Vodeći pogodak za goste iz Zenice u 24. minuti postigao je Selimović, a taj pogodak ujedno je bilo jedino vrijedno spomena u prvih 45 minuta.

U nastavku su Zeničani igrali na kontre, Radnik imao jalovu incijativu, da bi ipak u 64. minuti stigao do izjednačenja. Hodžić je matirao Adilovića za 1:1

U završnici utakmice, u 88. minuti, dosuđen je penal za domaće, a Marko Obradović je bio precizan s 11 metara.

Radnik - Čelik 2:1 (Hodžić 63, Obradović 88 - penal/ Selimović 24)

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik: Avdukić, Hodžić, Beširević, Jakovljević, Memišević, Lazić, Obradović, Maksimović, Ostojić, Jakovljević, Mašić 

Čelik: Adilović, Barjaktarević, Dedić, Selimović, Kojić, Popović, Bureković, Barać, Pezer, Jusić, Čolić

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.