Čelik prekrasnim golovima do pobjede nad Leotarom

Pobjeda Čelika

Čelik prekrasnim golovima do pobjede nad Leotarom

M. Šljivak

Fudbaleri Čelika savladali su danas u 30. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine ekipu Leotara rezultatom 3:0.

Oba tima su u ovaj susret ušla rasterećeno i bez puno ambicija, a Zeničani su bili apsolutni favoriti u ovom susretu. 

Do zasluženog vodstva, Čelik je stigao u 25. minuti pogotkom najboljeg igrača Zeničana Jasmina Mešanovića, a s minimalnom prednošću domaćih otišlo se na odmor iako je bilo još prilika pred golom tima iz Trebinja.

Drugi gol Čelika je vrijedilo čekati. Igrala se 60. minuta kada je Alen Dedić fantastičnim pogotkom povećao prednost domaćih od 1:0. I treći gol je bio zaista fantastičan. Sjajno je pogodio Fenan Saličnović za uvjerljivih 3:0.

Ovaj rezultat je na kraju bio i konačan, te je Čelik sezonu zaključio pobjedom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Premijer liga BiH, 30. kolo: 

Čelik - Leotar 3:0

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.