Čelik pretplaćen na remije, Vitez ispustio pobjedu

Čelik pretplaćen na remije, Vitez ispustio pobjedu

E. Škorić

Bezidejno u posljednje vrijeme djeluje Čelik, koji je danas na Kamberovića polju kao "gost" teško izbjegao poraz od Viteza.

Čelik je u osam kola upisao samo jednu pobjedu, a u devetom kolu stigao je i šesti remi. Izabranike Vlade Jagodića umalo je savladao Vitez, a da jeste, ne bi bilo nimalo nezasluženo.

Vitežani su mogli slaviti sa bar dva ili tri gola razlike, no nije bilo dovoljno dobre završnice. Više su u prvom dijelu prijetili "domaći", ali je Nurković spašavao svoj gol, sve do završnice prvog dijela...

Nakon asistencije Jurčevića, bivši igrač Čelika Anel Dedić majstorksi je pogodio za slavlje Viteza. U 55. minuti nova velika šansa za Dedića, izašao je sam pred Nurkovića, ali je pucao pored gola.

Imali su Zeničani sreće i u 65. minuti, a ponovo je Dedić bio neprecizan. U 70. minuti stopostotna šansa za Šišića, koji je nakon nesebičnog upošljavanja od strane Smrika pucao malo preko gola. Stigla je kazna u trećoj minuti nadoknade, kada je Mešanović nakon jedne duge lopte zabio za konačnih 1:1.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.