Čelik protiv Leotara bez Horića, Lakičevića i Mešanovića

Zeničani oslabljeni u Trebinju

Čelik protiv Leotara bez Horića, Lakičevića i Mešanovića

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon što im je Široki Brijeg u srijedu očitao lekciju iz nogometa na Bilinom polju, sutra gostuju na teškom gostovanju u Trebinju. Teren na stadionu Police na kojem će domaći Leotar dočekati izabranike Nizaha Hukića uvijek je bio težak za Zeničane.

Leotar se nalazi na začelju tabele i učinit će sve da u sutrašnjoj utakmici pokušaju pobijediti uzdrmani Čelik, koji je ostao bez šefa stručnog štaba. Otežavajuća okolnost za novog trenera kluba s Bilinog polja jeste što sutra neće moći računati na četiri igrača.

Kapiten Kenan Horić, lijevi bočni Slobodan Lakičević i napadač Jasmin Mešanović imaju tri žuta kartona, dok se povrijedio na treningu i veznjak Marko Nestorović.

Zeničani su jutros otputovali za Trebinje u nadi da sutra mogu ostati neporaženi ili eventualno osvojiti tri boda. Navijači su nezadovoljni igrama u ovoj sezoni i polako gube strpljenje. Nadaju se da bi sutrašnjom pobjedom igrači ispravili kiks protiv Širokog Brijega i u narednim utakmicama zaigrati kako se od njih očekuje u ovoj sezoni.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.