Čelik protiv Olimpica bez Dedića i Huseinspahića

Osmina finala Kupa BiH

Čelik protiv Olimpica bez Dedića i Huseinspahića

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra u okviru prve utakmice osmine finala Kupa BiH gostuju na Otoci ekipi Olimpica. 

Zeničani su nakon poraza od Drine 0:1 na Bilinom polju promijenili i Šefa stručnog štaba. Na iznenađenje mnogih poznavatelja nogometa u našoj zemlji, koji sigurno ne pamte slučaj da su se pomoćni trener i glavni zamijenili za mjesta, Elvedin Beganović je preuzeo funkciju šefa struke, a prvi pomoćnik će mu biti Nizah Hukić, dojučerašnji glavni kormilar Zeničana.

Klub s Bilinog polja u ovo sezoni pruža očajne partije, uprkos što u svojim redovima imaju dosta kvalitetnih i iskusnih igrača. Sutra će Zeničani pokušati ostvariti što bolji rezultat u prvoj utakmici Kupa protiv Olimpica, a sigurno da je svaki rezultat osim poraza za crno-crvene dobar za vraćanje samopouzdanja pred naredne susrete.

Čelik će protiv Olimpica biti lišen usluga ofanzivnog veznjaka Alena Dedića, koji je povrijeđen, baš kao i desni bočni Harun Huseinspahić, tako da će ova dvojica igrača propustiti sutrašnji duel, a upitni su i za susret u subotu također protiv Olimpica u Premijer ligi na Bilinom polju.

Sutra se očekuje nekoliko promjena u sastavu, a prema najavama iz tabora Zeničana, novi trener Elvedin Beganović otvorenom igrom će pokušati doći do povoljnog rezultata.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti