Čelik protiv Travnika bez Vernesa Selimovića

Čelik oslabljen

Čelik protiv Travnika bez Vernesa Selimovića

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika neporaženi su prošlog petka napustili stadion Koševo. Izabranici Borisa Pavića odigrali su odličnu utakmicu, te su fenomenalnim golom Simića u Zenicu odnijeli jedan bod.

Zeničani nemaju mnogo vremena za osvrt kada je u pitanju utakmica protiv Sarajeva jer im već u srijedu na Bilino polje stiže ekipa Travnika. Biće to sigurno utakmica sezone za crno-crvene, jer eventualnom pobjedom u ovom susretu gotovo sigurno će obezbjediti opstanak u Premijer ligi. Trenutno je razlika između Čelika i opasne zone šest bodova, a poslije narednog kola mogla bi se još više povećati.

Svjesni važnosti utakmice nogometaši Čelika će sigurno od prve minute atakovati na gol Adisa Nurkovića, a jedini hendikep za trenera Pavića jeste što u komšijskom derbiju neće moći računati na ovog proljeća veoma dobrog Vernesa Selimovića koji ima tri žuta kartona.

Ostali igrači su zdravi i spremni za duel protiv Travnika, koji će pod vodstvom bivšeg trenera kluba s Bilinog polja Husnije Arapovića pokušati pomrsiti račune domaćim nogometašima. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.