Čelik slavio u Goraždu

Prijateljski susret

Čelik slavio u Goraždu

A. Beganović

U prijateljskom susretu, koji im je ujedno bio i "generalka" pred nastavak premijerligaške sezone, fudbaleri Čelika savladali su u Goraždu istoimenu domaću momčad (3:1).

Izabranici Abdulaha Ibrakovića bolje su otvorili susret i nakon lijepih akcija dva gola je postigao Eldin Adilović. Međutim, domaći fudbaleri nisu se predavali i golom Omanovića, nakon loše intervencije Luke Bilobrka uspjeli su smanjiti.

U drugom poluvremenu oba trenera su mnogo izmijenila svoje momčadi, a pogodak za konačnih 3:1 postigao je mladi Aldin Šišić, koji je tokom priprema bio i jedan od najboljih pojedinaca u Čeliku.

Nakon susreta za SportSport.ba šef stručnog štaba Čelika, Abdulah Ibraković je izjavio:

"Mogu biti zadovoljan i igrom i rezultatom. Teren je bio težak za igru, no opet smo uspjeli, pogotovo u prvom poluvremenu, odigrati dosta dobro. Raduje me i što je Adilović proradio jer smo u dosadašnjem dijelu priprema imali mnogo problema sa realizacijom."

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.