Čelik u subotu dočekuje tuzlansku Slobodu

Prijateljska utakmica na Kamberovića polju

Čelik u subotu dočekuje tuzlansku Slobodu

D. Kurbegović

U Premijer ligi naše zemlje pauza je zbog nastupa naše reprezentacije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a ova kraća stanka će sigurno dobro doći mnogim klubovima da se konsoliduju, te pokušaju ostvarivati bolje rezultate u nastavku prvenstva.

Kako bi igrači ostali u takmičarskom pogonu i igranju utakmica, tako su rukovodstva Čelika i tuzlanske Slobode koja imaju sjajnu suradnju dogovorili prijateljsku utakmica u subotu na Kamberovića polju u Zenici.

Sigurno da će to biti kvalitetna prilika za obe ekipe da se što bolje priprema za naredna iskušenja koja im predstoje jer se bore za opstanak u Premijer ligi. Interesantno da su Čelik i Sloboda u ljepotici kola u 17 kolu na Bilinom polju odigrali 2:2, a sigurno da ljubitelji nogometa u Zenici žele vidjeti još jednu dobru utakmicu starih rivala.

Nakon 18 kola Čelik se nalazi na 10 mjestu sa 18 osvojenih bodova, dok je Sloboda na osmoj poziciji sa 19 bodova. 

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.