Čelik u Zvorniku bez tri važna igrača

Zeničani oslabljeni protiv Drine

Čelik u Zvorniku bez tri važna igrača

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika upisali su veoma važne bodove u utakmici 17. kola protiv Olimpica. Minimalna pobjeda od 1:0 dovela je Zeničane na osam bodova prednosti nad ekipama koje će naredne sezone igrati u nižem rangu.

Zeničanima je do kraja prvog dijela prvenstva ostala još jedna utakmica i to gostovanje u Zvorniku. Utakmica protiv Drine ujedno je prilika da se poboljša bodovni saldo, te da se napravi još jedan korak ka opstanku u Premijer ligi.

Stručni štab za gostovanje u Zvorniku ima velike probleme sa sastavljanjem ekipe, budući da će tri važna igrača propustiti posljednju utakmicu u prvom dijelu sezone. Semir Pezer mora na operaciju prepona, dok Fenan Salčinović i Vernes Selimović imaju kartone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik je u prvoj utakmici protiv Drine na Bilinom polju slavio rezultatom 2:1, a interesantno da je pobjednički gol postignut u 95. minuti nakon greške gostujućeg golmana. Strijelac za pobjedu bio je Anel Dedić. 

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.