Čelik za Zrinjski odštampao 10.880 ulaznica

Bilino polje će biti puno

Čelik za Zrinjski odštampao 10.880 ulaznica

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika u subotu će na Bilinom polju dočekati aktuelnog prvaka i lidera na tabeli ekipu Zrinjskog iz Mostara. Zeničani s novim sistemom u klubu žele u ovoj sezoni da izbore opstanak u Premijer ligi, a narednih godina da budu stabilan premijerligaš, koji bi u skorijoj budućnosti mogao pretendirati i na sami vrh tabele.

Kao što smo već pisali u Zenici već vlada prava euforija i nema sumnje da će izabranici Nedima Jusufbegovića u subotu imati veliku podršku s tribina. Znajući da se očekuje veliki odziv publike, klub je štampao veći broj ulaznica, tako da će sigurno svi oni koji budu željeli gledati derbi utakmicu 19. kola, moći bez problema kupiti svoju kartu.

Ukupno je štampano 10.880 ulaznica, cijena za zapadnu tribinu je 6 KM, istočnu 4 KM, za južnu 3 KM, dok će za sjever ulaz biti 5 KM, a tamo je najavljen dolazak 180 navijača Zrinjskog. Zanimljivo je i da će jedan dio VIP tribine biti rezervisan za učenike pojedinih osnovnih škola u Zenici, koji će na utakmicu ući besplatno. U narednom periodu plan je da na utakmicama Čelika bude što više djece iz osnovnih, te srednjih škola.

Iako je cilj novog rukovodstva kluba bio da već za utakmicu sa Zrinjskim budu u funkciji brojači karata, te video nadzor, to će ipak sačekati do naredne domaće utakmice protiv Mladosti iz Kaknja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ulaznice prema posljednjim informacijama iz kluba zbog bojaznosti od falsificiranja, će se moći kupiti od jutarnjih sati u subotu oko stadiona Bilino polje, gdje će biti prodavači karata.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi