Čeliku pobjeda protiv Zlatiborca
Odmor u hotelu na Zlatiboru - Prošlogodišnje pripreme NK Čelik

Prva provjera Zeničana na Zlatiboru

Čeliku pobjeda protiv Zlatiborca

A. Beganović

Nogometaši Čelika danas su u prvoj kontrolnoj utakmici na Zlatiboru zabilježili i prvu pobjedu rezultatom od 2:0.

Nakon što je odgođena prva kontrolna utakmica protiv Vardara, koja je trebala biti odigrana jučer, izabranici Vlade Jagodića su danas sa rezultatom od 2:0 porazili ekipu Zlatiborca. 

U prvom poluvremenu za ekipu Čeliku igrala je prva postava, dok su u drugom poluvremenu igrali mlađi izabranici Vlade Jagodića. Prvi gol pao je iz penala, nakon prekršaja nad Dedićem, a siguran sa bijele tačke bio je Duško Stajić. Nedugo nakon toga Stajić je na asistenciju Horića ponovo zatresao mrežu Zlatiborca i zaključio rezultat na 2:0.

Pred nogometašima Čelika su još tri kontrolne utakmice, a snage će odmjeriti sa Jedinstvom iz Užica, Radom iz Beograda, te posljednja provjera sa Radničkim iz Kragujevca, nakon čega je planiran povratak u Zenicu.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.