Čelnici Olimpika nagradili kadete iz Širokog Brijega
FOTO: Facebok FK Olimpik

Gest vrijedan hvale

Čelnici Olimpika nagradili kadete iz Širokog Brijega

S. Mlaćo

Kadeti i juniori Olimpika danas su u zaostalim susretima 22. kola Premijer Omladinske lige naše zemlje poraženi sa minimalnih 1:0 od vršnjaka iz NK Široki Brijeg.

Uoči same utakmice kadetskih selekcija čelnici Olimpika napravili su potez vrijedan svake hvale.

Naime, u redovima kadeta tima sa Pecare našli su se Domagoj Marušić i Matej Perković koji su prije par dana sa našom kadetskom reprezentacijom izborili plasman na Evropsko prvenstvo te tako napravili veliki uspjeh.

Predstavnici tima sa Otoke su uručili poklone dvojcu iz Širokog Brijega, te im na taj način čestitali za ostvareni uspjeh. Poklone je primio golman Matej Perković, dok Domagoj Marušić zbog bolesti nije bio u kombinaciji za ovaj meč i nije doputovao u Sarajevo. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi