Ćemalović: Na Koševu kao kod kuće

Prvotimac Veleža

Ćemalović: Na Koševu kao kod kuće

M. Maksimović

Nakon poraza u gradskom derbiju od Zrinjskog, fudbaleri Veleža će gostovati na stadionu Asim Ferhatović-Hase gdje će ih u sklopu 12. kola Prve lige Federacije ugostiti Bosna Sema. 

Rođeni se nadaju da bi i koševski stadion kao nedavno onaj u Goraždu mogli napustiti neporaženi, a optimističan je i napadač Dino Ćemalović.

“U preostale tri utakmice moramo osvojiti što više bodova kako bismo do kraja uhvatili bodovni priključak za klubovima iz sredine tabele. Dobra stvar je što će imati podršku s tribina za razliku od domaćina koji nema navijače. Osjećat ćemo se kao kod kuće i ja se nadam da bi nam to moglo pomoći da ostvarimo prvu gostujuću pobjedu”, rekao je Ćemalović.

Ibro Rahimić će na Koševu moći računati na sve igrače osim povrijeđenog Demića. U kombinaciji će se naći i oporavljeni Nedžad Serdarević.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi