Centar i Leotar otvaraju novu sezonu Premijer futsal lige

Počinje nova sezona

Centar i Leotar otvaraju novu sezonu Premijer futsal lige

S. Mlaćo

Večeras starta nova sezona Premijer futsal lige Bosne i Hercegovine.

Sačinjavat će je 12 klubova, a to su: FC Mostar SG Staklorad, KMF Leotar, KMF Nevesinje, KMF Tango, KMF Brčko-Zdravlje, MNK Banovići, MNK Centar, MNK Salines, MNK Seljak, MNK Zrinjski, MNK Željezničar i MNK Brotnjo.

Zanimljivo da je u posljednji čas od takmičenja odustao MNK Sofić, pa je njegovo mjesto zauzeo MNK Banovići koji je bio finalista play off-a u kojem je poražen od MNK Željezničar.

Nova sezona starta već večeras, s obzirom da će na Mojmilu snage odmjeriti MNK Centar i KMF Leotar. Sarajlije su blagi favoriti i nadaju se prvoj pobjedi, te uspješnom otvaranju sezone.

Sutra se sastaju KMF Nevesinje i MNK Banovići, KMF Brčko-Zdravlje - MNK Zrinjski, te MNK Seljak - MNK Brotnjo.

U nedjelju igraju MNK Željezničar - MNK Salines, te branilac titule FC Mostar SG Staklorad i KMF Tango. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi