Centar iznenađujuće poražen u Nevesinju

Domaćima vrijedni bodovi

Centar iznenađujuće poražen u Nevesinju

S. Mlaćo

U devetom kolu Premijerlige BiH u futsalu malonogometaši Nevesinja savladali su lidera prvenstva ekipu Centra iz Sarajeva rezultom 3:2 (2:1). 

U susretu odigranom u dvorani Nevesinjka pred 350 gledalaca domaći su poveli u petoj minuti preko Miloša Bratića, ali se gosti vraćaju u 17. minuti kada Anel Radmilović vraća stvari na početak.

Do kraja prvog poluvremena Nevesinje preko Miljana Gutića dolaze do novog pogotka i na pauzu se odlazi golom prednosti za domaće. 

U drugom poluvremenu novi pogodak Anela Radmilovića za poravnanje rezultata, ali domaćima pobjedu u ovom susretu donosi svojim drugim pogotkom Miljan Gutić.

Ovim poraz Centar je prvu poziciju prepustio ekipi FC Mostar SG koja je u gradskom derbiju savladala Zrinjski sa 6:3.

KMF Nevesinje - MNK Centar 3:2 (2:1)

KMF Nevesinje: Romović, Prodanović, Pudar, Vučetić, Miloš. Trener: Zoran Buhovac.

MNK Centar: Omerbegović, Jusić, Radmilović, Kahvedžić, Mulahmetović. Trener: Josip Lokmer. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi