Centrotrans i FK Sarajevo potpisali ugovor o saradnji

Centrotrans i FK Sarajevo potpisali ugovor o saradnji

O. Lekić

Kompanija Centrotrans Eurolines i Fudbalski klub Sarajevo ozvaničili su svoju saradnju potpisivanjem ugovora o tehničkoj saradnji. 

Višegodišnji partner bordo kluba i službeno je postao zvanični prevoznik prvog tima i stručnog štaba FK Sarajevo. Kvalitet usluga koje pruža Centrotrans su na najvišem nivou i odgovaraju standardima i potrebama Fudbalskog kluba Sarajevo, a u godinama iza nas, zajedno sa Centrotransom, bordo klub je otputovao na mnoga gostovanja.

Generalni direktor kompanije Centrotrans Eurolines, gospodin Safudin Čengić, istakao je društvenu odgovornost kompanije i spremnost za podršku vrhunskog sporta, u šta svakako spada i FK Sarajevo.

"Centrotrans Eurolines je kompanija koja podržava bosanskohercegovačke sportske klubove i uspješne brendove. FK Sarajevo je jedan od najvećih brendova BH sporta i svakako da nam predstavlja zadovoljstvo i čast biti njihov partner. Zbog toga, opredijeljeni smo da kvalitetom svojih usluga, odnosno prijevozom svih selekcija FK Sarajeva, doprinesemo stvaranju optimalnih uslova za postizanje vrhunskih sportskih rezultata. Sa FK Sarajevo imamo dugogodišnju, uspješnu saradnju i drago nam je da se ona i nastavlja. Od ove godine igrače i rukovodstvo FK Sarajevo prevozimo sa „bordo“ autobusom što je još jedan iskorak u našoj zajedničkoj saradnji. Želimo Vam puno sreće u ovoj takmičarskoj sezoni.", kazao je Čengić, direktor kompanije, koja je i službeni prevoznik mnogih reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovine.

Kompanija Centrotrans Eurolines osnovan je 1963. Godine, a kao dio kompanije Centrotrans Sarajevo zadužen za pružanje usluga prijevoza putnika. Centrotrans je 1997. godine primljen u punopravno članstvo Eurolines organizacije. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Danas, Centrotrans-Eurolines je sa svojim voznim parkom koji broji više od 200 autobusa koji zadovoljavaju stroge sigurnosne evropske i svjetske tehničko-eksploatacione standarde, vodeća firma za autobuski saobraćaj u Bosni i Hercegovini. U svom vlasništvu, Centrotrans-Eurolines posjeduje i savremene auto-baze, pet poslovnih jedinica, osam autobuskih stanica te četiri savremeno opremljene turističke agencije. 

Više informacija možete dobiti i na www.centrotrans.com 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti