Ceste Kiseljak i Gromiljak i dalje bez poraza

Karlovačko Mininogometna liga BiH grupa Kiseljak

Ceste Kiseljak i Gromiljak i dalje bez poraza

A. Beganović

Proteklog vikenda odigrani su susreti 3. kola Karlovačko minimoogmetne lige Bosne i Hercegovine grupa Kiseljak, a dvije vodeće ekipe Ceste Kiseljak i Gromiljak upisale su nove pobjede.

Mininogometaši ekipe Ceste Kiseljak još jednom su pokazali da se nalaze u odličnoj formi i bez većih problema su sa ubjedljivih 8:1 savladali CPU. 

U derbiju kola Gromiljak je rezultatom 4:2 savladao ekipu Bojo Metal. Za pobjedničku ekipu tri pogotka je postigao Biletić, dok se u listu strijelaca upisao i Slišković, a oba pogotka za poražene je postigao Ivičević.

U duelu ekipa Movie i NLO postignuto je čak 19 pogodaka, a slavio je Movie rezultatom 10:9, dok su Veterani Brnjaci bili ubjedljivi protiv Prikaza (9:3). Pet pogodaka za pobjedničku ekipu je postigao Boro, dva Cico, a po jedan Rono i Puljić, dok su za poražene pogađali Dilber i dva puta Gujić.

Nakon tri odigrana kola na vrhu tabele se nalaze Ceste Kiseljak i Gromiljak sa po devet osvojenih bodova, Veterani Brnjaci su trećeplasirani sa šest bodova, dok je NLO Kiseljak jedina ekipa bez bodova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi