Četiri gola Handžića, Borac pregazio Leotar

Pobjeda Borca

Četiri gola Handžića, Borac pregazio Leotar

M. Šljivak

Fudbaleri Borca očekivano su danas u Trebinju u 29. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine savladali ekipu Leotara s 5:0

Nakon poprilično dosadnog uvoda u utakmicu, gdje većih prilika nije bilo, Borac je u 27. minuti uspio da povede. Mrežu domaćeg golmana Čokorila pogodio je Haris Handžić za vodstvo gostiju od 1:0. 

Borac je bio bolji i u ostatku prvog poluvremena. Mreža domaćeg tima se ponovo zatresla u završnici prvog dijela. Ponovo je pogodio Haris Handžić za sigurno vodstvo tima iz Banja Luke od 2:0.

Nastavak susreta ponovo donosi bolju igru Borca. Do novog gola gosti su stigli u 63. minuti, kada je Handžić svojim hat-trickom povećao prednost Borca na 3:0.

Nije Handžić stao na tri gola, već je 10 minuta kasnije postigao i četvrti. U 73. minuti je sjajni napadač pogodio za vodstvo od 4:0 da bi Kunić u nadoknadi postavio konačnih 5:0.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:


Premijer liga BiH, 29. kolo:

Leotar - Borac 0:5

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.