Četiri igrača Širokog Brijega razmišljaju o odlasku

Promjene u igračkom kadru tima sa Pecare

Četiri igrača Širokog Brijega razmišljaju o odlasku

S. Mlaćo

Golman Antonio Soldo, te Slavko Brekalo, Zoran Plazonić i Ivan Baraban na  kraju sezone vjerovatno će napustiti Široki Brijeg. 

Barabanu, Plazoniću i Soldi, saznajemo, ističu ugovori, a oni nisu zadovoljni statusom u klubu, te su odlučili dići sidro. O odlasku razmišlja i nezadovoljni Slavko Brekalo koji ne želi sjediti na klupi u narednoj sezoni.

Široki je osvajač Kupa BiH za ovu sezonu i predstavljat će BiH u Evropskoj ligi. O pojačanjima je još rano, a da će ih biti – sigurno hoće.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kolo prije kraja sezone u BH Telecom Premijer ligi tim sa Pecare se nalazi na diobi prvog mjesta Lige za opstanak sa Mladosti DK, a u posljednjem kolu će ugostiti zenički Čelik.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi