Četiri kluba bez licence za Premijer ligu BiH

Odlukom Prvostepene komisije za licenciranje

Četiri kluba bez licence za Premijer ligu BiH

Danas je u Sarajevu održana sjednica Prvostepene komisije za licenciranje.

Kako se navodi na službenoj stranici Fudbalskog saveza BiH, četiri ekipe nisu dobile licencu za učešće u Premijer ligi BiH naredne sezone. 

Klubovi koji su ostali bez licence za nastup u Premijer ligi BiH naredne sezone su: FK Borac Banja Luka, FK Slavija Istočno Sarajevo, FK Drina Zvornik i FK Velež Mostar. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U skladu sa odredbama Pravilnika o licenciranju klubova NS/FS BiH (Premijer ligu BiH i UEFA takmičenja), klubovi imaju pravo uložiti žalbu Drugostepenoj komisiji za licenciranje klubova NS/FS BiH u roku od 8 (osam) dana od dana dostavljanja odluka Prvostepene komisije za licenciranje klubova.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti