Četiri meča 3. kola u direktnim TV prenosima

Nastavlja se Premijer liga

Četiri meča 3. kola u direktnim TV prenosima

Ovog vikenda su na rasporedu utakmice 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Treće kolo počinje već sutra utakmicom na Pecari između Širokog Brijega i Čelika. Ovaj meč počinje od 19.30 sati, a gledatelji će ga moći pogledati na Mojoj TV. 

Za subotu su rezervisane dvije utakmice. U Bijeljini Radnik dočekuje Zrinjski od 18.00 sati, dok će od 20.30 sati na Grbavici snage odmjeriti Željezničar i Vitez. Ovaj susret će također biti na programu Moje TV.

Kolo se završava u nedjelju mečevima između Krupe i Slobode, Borca i Mladosti te Sarajeva i GOŠK-a. Meč između Krupe i Slobode prenosit će BHT, dok će se susret sa Koševa moći pratiti na Mojoj TV.

Podsjetimo, nakon prva dva kola lider na tabeli je Borac koji ima šest bodova te gol razliku 3:0. Isti broj bodova, ali nešto lošiju gol razliku imaju Zrinjski i Mladost. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

UTAKMICA PRENOS
Široki Brijeg - Čelik  Moja TV
Željezničar - Vitez Moja TV
Krupa - Sloboda  BHT
Sarajevo - GOŠK Moja TV

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi