Četiri nova igrača u Bosni iz Visokog

Federalni prvoligaš se pojačao

Četiri nova igrača u Bosni iz Visokog

U prostorijama NK Bosna Visoko su potpisani ugovori sa četvoricom novih fudbalera. 

Ambiciozni federalni prvoligaš u predstojeću sezonu će ući sa izmijenjenim igračkim kadrom, a rubriku "dolasci" dodatno su obogatili Fahrudin Kovač, Adis Goralija, Belmin Ćehajić i Almir Ćubara koji su danas potpisali ugovore.

Kovač je svoju karijeru započeo u Rudaru iz Kaknja, a tokom karijere još je igrao za Mladost DK , Radnik iz Hadžića i Metalleghe BSI s kojim je izborio plasman u BHT Premijer ligu BiH. Po vokaciji je napadač. 

Konkurenciju u zadnjoj liniji svojim dolaskom je pojačao Goralija. Radi se o igraču koji u Bosnu dolazi iz Rudara, baš kao i Ćehajić koji je ranije imao priliku nastupati još za Mladost i Jadran (Hrvatska). Ćubara je u Bosnu stigao iz omladinskog pogona Željezničara. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iz Bosne su saopštili da bi u klub moglo stići jedno zvučno pojačanje, a transfer bi se trebao realizirati najkasnije do sutra. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi