Četiri utakmice 11. kola PL BIH  u direktnim prenosima

Poznati termini odigravanja mečeva

Četiri utakmice 11. kola PL BIH u direktnim prenosima

E. Čaušević

U petak se igra prva utakmica 11. kola Premijer lige BiH, dok je ostalih pet na rasporedu u subotu.

N/FSBiH je potvrdio da se utakmice neće igrati u nedjelju zbog Općinskih izbora u našoj zemlji. U petak se u Doboju kod Kaknja od 15:30 sati igra meč između Mladosti i Čelika, a ovaj meč možete gledati u direktnom prijenosu na Moja TV.

U subotu nas očekuje pet utakmica, a tri utakmice bit će u direktnom prijenosu. Gledatelji će na Moja TV moći pratiti susret iz Bijeljine gdje se sastaju Radnik i Željezničar. Ovaj meč počinje u 15 sati.

U istom terminu igra se meč na Koševu između Sarajeva i Slobode, a ovaj meč bit će u direktnom prijenosu na BHRT. Također, u subotu ćete moći pratiti i meč Olimpic - Široki Brijeg na Areni Sport od 15:30 sati.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U okviru 11. kola još se sastaju Metalleghe - Zrinjski i Krupa - Vitez. Obje utakmice igraju se u subotu od 15:30 sati.

Utakmica Prenos
Mladost - Čelik Moja TV
Radnik - Željezničar Moja TV
Sarajevo - Sloboda BHRT
Olimpic - Široki Brijeg Arena Sport

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi