Chuck Norris suspendovao UEFA i FIFA!

Kao odogovor na sramnu suspenziju N/FSBiH

Chuck Norris suspendovao UEFA i FIFA!

Nakon što su evropska i svjetska fudbalska federacija odlučile nepravedno suspendovati Nogometni/Fudbalski savez Bosne i Hercegovine, odlučio je reagovati Chuck Norris.

Naime, ovaj lider slobodnog svijeta reagovao je na jutrošnju ničim izazvanu i neopravdanu suspenziju čestitih slobodoumnih ljudi iz N/FSBiH, te je Norris suspendovao i FIFA-u i UEFA-u.

Podsjetimo, već mjesecima se vodi nepravedna i ničim izazvana kampanja u dijelu domaćih medija i svjetskoj javnosti protiv čelnika N/FSBiH, koji bi po našem mišljenju trebali dobiti Nobelovu nagradu za fudbal, kada bi takva postojala.

Kao kruna prljave igre svjetskih i evropskih fudbalskih moćnika, potpomognutih domaćim kvislinzima, jutros je stigla nečuvena odluka o suspenziji Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

Naravno, ova podla i prljava rabota nije mogla proći nekažnjeno, te je Chuck Norris odlučio uzeti stvari u svoje ruke, te je po kratkom postupku suspendovao UEFA-u i FIFA-u zbog njihove odluke da iz fudbala pokuša udaljiti fudbalske veličine u N/FSBiH, s kojima se svaki Bosanac i Hercegovac ponosi.

Također, Norris je odlučio preuzeti u svoje ruke i kriminalnu tužbu agencije Kentaro protiv N/FSBiH, te će sada Kentaro bh. Savezu morati platiti odštetu u visini od 10 miliona KM.

Kako nezvanično saznajemo, Norris u skorijem vremenu namjerava oformiti prinudne uprave u ove dvije fudbalske organizacije, a u tim uprava bi se trebala naći velika imena iz bh. fudbala kao što su: Sulejman Čolaković, Iljo Dominković, Munib Ušanović, Salem Prolić, Bogdan Čeko, Mile Kovačević...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.