Cibalia osvojila Šuškov memorijal
Momčad Cibalije sa peharom

Odigrana finalna utakmica na Pecari

Cibalia osvojila Šuškov memorijal

Pred oko 500 gledatelja na Pecari u finalu Šuškovog memorijala snage su odmjerili domaćini, jesenski prvaci Premijer lige,  NK Široki Brijeg te drugoplasirana momčad hrvatskog prvenstva Cibalia iz Vinkovaca.

Po dosta teškom terenu gledali smo jedan sadržajan i ravnopravan susret sa četiri postignuta gola. Cibalia je bila uspješnija i slavila je nakon jedanaesteraca 8:9 pošto je regularni dio utakmice završio neriješeno 2:2.

Na prvi pogodak čekalo se do 24. minute, Lukačević je povukao loptu s lijeve strane i postigao euro gol za vodstvo gostiju iz Vinkovaca.

Široki Brijeg brzo uzvraća, Diogo je ubacio loptu u šesnaest metara, a Varea se majstorski snalazi i pogađa za izjednačenje.

Nakon samo nekoliko minuta Široki Brijeg preokreće rezultat u svoju korist. Igrala se 41. minuta kada je nakon ubačaja Šilića iz kornera, najspretniji u šesnaestercu Cibalije  Ivanković koji pogađa glavom za 2:1 i s tim rezultatom se odlazi na odmor.

Momčad Cibalije je  u nastavku krenula bolje pa već u 49. minuti ponovno Lukačević postiže gol sa oko 30 metara, ali ovaj gol ide više na dušu golmana Bandovića.

Do kraja se rezultat nije mijenjao pa se pristupilo izvođenju jedanaesteraca.

Jedanaesterci: 2:3 Husić, 3:3 Karoglan, 3:4 Tomić, 4:4 Glavina, 4:5 Malčić, 5:5 Veliz, 5:6 Jurić, 6:6 Martinović, 6:7 Rugašević, 7:7 Ćutuk, 7:8 Duvnjak, 8:8 Topić, 8:9 Šimunac, Kožul (promašaj).

Trener Širokog Toni Karačić na terenu je izmijenio 20 igrača. Susret su počeli Marić, Barišić, Markić, Renato, Diogo, Lisboa, Wagner, Mišić, Šilić, Varea, Ivanković, dok su kasnije ušli Bandović, Hrkać, Topić, Ćutuk, Ćorić, Martinović, Kožul, Veliz, Glavina, A.Pinjuh, Karoglan.

Treće mjesto na ovom memorijalu osvojila je momčad Vukovara nakon što je bila bolja od Imotskog.

Najbolji igrač turnira je Juan Varea iz NK Široki Brijeg, najbolji golman Antolović iz Cibalije,a najbolji strijelac Josip Lukačević, također Cibalija.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.