Cibalija kaznila grešku Željine odbrane, Plavi poraženi

Igraj fudbal, živi život

Cibalija kaznila grešku Željine odbrane, Plavi poraženi

Kadeti Željezničara poraženi su danas u okviru 2. kola turnira "Igraj fudbal, živi život" s minimalnih 1:0 od sastava vinkovačke Cibalije. 

Susret na stadionu Otoka odlučila je jedna greška odbrane Plavih, a sve je to na pravi način znao kazniti napadač Cibalije i kapiten gostiju sredinom drugog poluvremena.

Najbolju šansu izabranici Admira Adžema imali su preko Denisa Žerića koji je nakon udarca glavom uzdrmao prečku, a sjajno ga je uposlio Ajdin Mujagić. Upravo je Mujagić u nastavku imao jednu dobru priliku nakon ubačaja Žerića, ali je loptu glavom zahvatio u padu, pa je golman Cibalije imao lakši posao. 

U posljednjem kolu Željo će odmjeriti snage s Rijekom.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.