Cijene ulaznica na crno od 25 do 50 KM

Karte za utakmicu samo kod tapkaroša

Cijene ulaznica na crno od 25 do 50 KM

D. Kurbegović

Ulaznice za utakmicu između BiH i Belgije davno su rasprodate, a jedino se još mogu nabaviti kod tapkaroša u centru Zenice, te oko stadiona Bilino polje.

Raspitali smo se kod nekoliko prodavača kolika je cijena ulaznica, te je za razliku od utakmica koje su se prije igrale u Zenici dosta niža, iako na Bilinom polju gostuje veoma jaka Belgija, koja je po imenima sigurno poslije Španije najjača reprezentacija koja će gostovati u Zenici.

Cijene ulaznica kod tapkaroša iznose od 25 KM za južnu i sjevernu tribinu do 40 KM za istočnu tribinu, a ulaznice za zapadnu tribinu mogu se pronaći za 50 KM. Nema sumnje da će cijene varirati, te da se može očekivati i povećanje cijena, ali i smanjenje kako se bude bližio početak utakmice.

Večeras će kao i obično Bilino polje biti ispunjeno do posljednjeg mjesta, a nešto više od 13.000 navijača koji su došli do ulaznica moći će uživo na djelu vidjeti majstorije Džeke, Pjanića, Bešića s jedne strane, te Hazarda, Lukakua, Kompaya s druge strane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti