Čilić: Čestitam Omerbegoviću, on je najbolji golman u državi

Kapiten MNK Brotnjo Premier SK

Čilić: Čestitam Omerbegoviću, on je najbolji golman u državi

S. Mlaćo

Raniji dueli MNK Brotnjo Premier SK i MNK Centar znali su biti neizvjesni do posljednjih sekundi, ali ovaj put nije bilo tako.

Sarajlije su slavile pobjedu sa 5:3, iako su domaći pred sami kraj vršili pravu opsadu gola Bahrudin Omerbegovića. Upravo je Omerbegović pored trostrukog strijelca Bilala Jelića bio nerješiva enigma za igrače Brotnja što je za SportSport.ba priznao i kapiten Čitlučana Matej Čilić.

"Mislim da smo dobro započeli utakmicu, imali par prilika,  ali golman Omerbegović je bio nesavladiv čitavu utakmicu i ja mu čestitam ovim putem. On je definitivno najbolji golman u državi, pa niko četiri–pet stepenica, a onda ostali", kazao je Čilić.

Čilića smo pitali i o ambicijama njegovog kluba u ovoj sezoni.

"Ambicije našeg kluba su Liga 6 za prvaka. Dobro smo starali prva dva kola, ali smo 3. i 4.kolo izgubili. Sada idemo  na teško gostovanje Čelincu i nadam se da ćemo gore uspjeti izvući neke bodove, te pokušati povezati pobjedu kući sa Nevesinjem", dodao je kapiten MNK Bronjo Premier SK Matej Čilić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi