Čilić: Željo je favorit, ali probat ćemo iznenaditi

Prvotimac Brotnja za SportSport.ba

Čilić: Željo je favorit, ali probat ćemo iznenaditi

S. Mlaćo

Nogometaši Brotnja u srijedu će u okviru 1/16  finala na svojim Barama dočekati sarajevski Željezničar te pokušati napraviti senzaciju i proći dalje. 

Čitlučanima ove sezone ne cvjetaju ruže u Drugoj ligi Federacije grupa Jug. Nakon pet odigranih kola imaju samo šest bodova i nalaze se tek na devetom mjestu.

U nedjelju su poraženi u gostima kod Kamešnice sa minimalnih 1:0, ali to i nije iznenađenje s obzirom da su u ovom klubu već odavno  sve aktivnosti podređene duelu  sa Željezničarom.

- "Što se tiče same utakmice, to je za nas u posljednje vrijeme jedna od najvećih. Željezničar je jedan od najvećih klubova u BiH, a naša očekivanja su da im se suprostavimo i da pokažemo Brotnjo u što boljem svjetlu. Željo je veliki favorit, ali probat ćemo iznenaditi pred našim navijačima", kazao je za SportSport.ba  Ante Čilić, prvotimac Brotnja.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Utakmica između Brotnja i Željezničara igra se sa početkom u 16 sati, a iz hercegovačkog kluba očekuju dobro ispunjene tribine. Svoj dolazak najavili su i gostujući navijači, a cijena ulaznice iznosi 5 KM. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi