"Cilj je opstanak, ali trudićemo se da odemo korak dalje"

Napadač Krupe

"Cilj je opstanak, ali trudićemo se da odemo korak dalje"

Ekipa Krupe kao primarni cilj ima opstanak u Premijer ligi BiH, ali kako prvenstvo odmiče izabranici Slobodana Starčevića pokazuju da mogu otići i korak dalje.

U prošlom kolu Banjalučani su ostvarili trijumf u Zenici, koji ih je pogurao na četvrtu poziciju.

"Trenutno smo četvrti na tabeli, ali jedna utakmica može puno toga da promijeni. Krupa je još u fazi razvoja i naš primarni cilj je opstanak u ligi, ali ako nam se ukaže prilika, sigurno da nećemo odustati od borbe za bolji plasman", izjavio je za SportSport.ba Saša Kajkut, napadač Krupe. 

Kajkut se osvrnuo i na 11. kolo Premijer lige BiH, u kojem njegov tim dočekuje sastav Viteza.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Vitez je ozbiljna ekipa, što najbolje pokazuje njihova pobjeda nad Željezničarom, i to na Grbavici. Maksimalno ozbiljno se spremamo za susret sa njima i naravno idemo na pobjedu kao i u svakom meču. Liga je dosta izjednačena i nemamo prostora da bilo koga potcjenjujemo". 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti