Cimirot i Zakarić na Sušićevom spisku?

Sutra press konferencija

Cimirot i Zakarić na Sušićevom spisku?

A. Beganović

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Safet Sušić, sutra će objaviti spisak igrača na koje računa za predstojeće duele sa Lihtenštajnom (prijateljska utakmica) i sa Kiprom (kvalifikacije za EP).

Na Sušićevom spisku naći će se dobra poznata imena, ali i kako piše Avaz.ba i dva debitanta, Goran Zakarić i Gojko Cimirot.

Oba fudbalera standardno su nastupala za mladu reprezentaciju naše zemlje i dosta dobro igraju za svoje klubove Široki Brijeg i Sarajevo, pa Sušićeva odluka i nije iznenađujuća.

Na kraju dodajmo i da službeni pozivi na adresu Sarajeva i Širokog Brijega za pomenute fudbalere još uvijek nisu stigli, pa će se sa velikim zanimanjem čekati sutrašnja press konferencija selektora našeg nacionalnog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.