Vezista naše reprezentacije

Cimirot: Mislim da se možemo boriti za prvo mjesto

A. Beganović

Nogometna reprezentacije naše zemlje sutra će u Albaniji u prijateljskom susretu odmjeriti snage sa istoimenim domaćinom. 

Selektor Mehmed Baždarević u ovom susretu će pružiti priliku igračima koji do sada nisu imali baš veliku ili skoro nikakvu minutažu, ali u našoj selekciji se ipak nadaju dobroj igri i pozitivnom rezultatu. Gojko Cimirot je do sada za "A" reprezentaciju upisao četiri nastupa.

"Veoma je važno da smo ostvarili pobjedu protiv Gibraltara, a koliko nam može značiti remi iz utakmice Belgije i Grčke vidjet ćemo u nastavku kvalifikacija. Mislim da se možemo boriti za to prvo mjesto", kazao je Cimirot.

"Grci nas respektuju i mislim da će to biti odlučujuća utakmica za nas", prokomentarisao je Cimirot naš naredni susret kvalifikacija protiv reprezentacije Grčke.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Cimirot je trenutno član grčkog PAOK-a, a u našoj zemlji je nosio dres Leotara i Sarajeva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi