Fudbaler Sarajeva napušta pripreme

Cimirot: Moram mirovati, ali hvala selektoru na povjerenju

Iako je stigao na okupljanje naše najbolje selekcije, Gojko Cimirot neće trenirati s našom reprezentacijom jer mora mirovati sedam dana zbog povrede.

"Prošle sedmice sam dobio povredu prednje lože na treningu. Stisnuo sam zube i igrao u subotu koliko sam mogao protiv Slobode. Nažalost, povreda je takva da ću morati mirovati sedam dana bez ikakvih aktivnosti", istakao je Cimirot, dodavši:

"Bez obzira na to, poziv selektora mi mnogo znači. Ovim putem bih mu se zahvalio što i dalje vjeruje u mene".

Nakon završetka sezone, postale su sve glasnije špekulacije o Cimirotovom odlasku iz redova novog prvaka države.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Zaista još ne razmišljam o tome. Trenutno mi je potreban odmor, a kasnije će biti prilike da o tome pričamo", rekao je fudbaler Sarajeva i reprezentativac Bosne i Hercegovine.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.