Veznjak Sarajeva

Cimirot: Pobjeda je imperativ, utakmica će biti teška

Ime Gojka Cimirota ovoga puta je izostalo sa spiska selektora fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, ali sa svojim Sarajevom ima se priliku okiti titulom šampiona naše domovine.

Samo 90 minuta Cimirota i saigrače dijeli od šampionske titule, prve za Sarajevo od 2007. godine.

"Imperativ je pobjeda, utakmica će biti teška ali mi želimo ostvariti naš cilj", istakao je veznjak Sarajeva, Gojko Cimirot.

Fudbaleri Sarajeva će sutra imati veliku podršku navijača. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Oni nama nikad ne stvaraju pritisak", kazao je Cimirot, a potom i prokomentariao činjenicu da ga ovaj put nema na spisku selektora Baždarevića.

"Nisam razočaran zbog činjenice da nisam dobio poziv, iako sam ga očekivao. Na meni je da nastavim marljivo raditi i trenirati, a reprezentaciji želim sve najbolje u meču protiv Izraela", dodao je Cimirot.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.