Reprezentativni veznjak Sarajeva

Cimirot: Široki je ispred nas, dajem im ulogu favorita

U susretu s Olimpicom veznjak Sarajeva Gojko Cimirot bio je jedan od najagilnijih fudbalera Sarajeva. Nakon remija s Čelikom, koji je fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine okončao ranije zbog povrede, u duelu s Vukovima Cimirota je bilo na svim dijelovima terena.

"Nama je pobjeda protiv Olimpica došla u pravo vrijeme. Znamo da nam pobjeda protiv Širokog Brijega puno znači i sigurno da će svaki od fudbalera dati svoj maksimum", rekao Cimirot.

Forma reprezentativnog veznjaka Sarajeva dosta oscilira u posljednje vrijeme, ali se on nada da će ona biti još bolja i konstantnija u posljednjem dijelu sezone.

"Nije uvijek lako igrati na visokom nivou, ali se polako se vraćam u pravu formu. Široki je trenutno ispred nas, zato im dajem ulogu favorita. To ne znači da mi nećemo pružiti svoj maksimum da slavimo u ovome susretu", iskusno je veznjak Sarajeva "prebacio lopticu" i breme favorita na Široki Brijeg.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.